събота, 6 септември 2014 г.

Правото на българските емигранти.

В последни години българите работещи в чужбина, главно в западна Европа и САЩ , са над 2 000 000. Принудени от непосилната действителност в България, до последно подвластна на бившите си съюзници от Русия, или просто при вида на възможностите които се предлагат в свободната и истински демократична среда на запада, те намериха своята реализация извън влиянието на остатъците от комунистичската върхушка и наследниците и. Тези хора доказаха по неоспориим начин че българите действително са едни от най-качествените работници и служители на пазара на труда, както че и е спортно и научно отношение българит продължават да е на първите места в света, въпреки пренебрежително малкия си брой. 
Българите на западм, въпреки че са били принудени да напуснар=т страната си, продължават да я поддържат и то най чвече финансово. Оказва че че най големият чужде инвеститор за България в моменмта са нейните граждани, които не са срещнали нищо родно в нея , докато са били на територията и. Причините за това се крият в стремежфа за влияние на определени, спонсорирани кръгове в България, подвластни на влиянието на страни като Русия и Турция. Русия има своето влияние и явно притежава определени български политически партии. Енергетиката на Буългария е Руска, износа на стоки до голяма степен е руски, една голяма част от работодателите са руски, произвидството на горива е в руски ръце (въпреки че на българския пазар горивата са четири пъти по скъпо отколкото на американския където руснаците продават произведените в България горива). Излиза че влиянието на русия не е намаляло и след като нейната партия  БСП управляаса най-много време е редно за състоянието на страната както и напускането на голям брой млади и работливи български граждани, отговорна да е точно тя. Много нечестно е отношението на определени български управляващи, най вече от ляво представените партий, да обвиняват емигрантите едва ли не в родоотстъпничество за това че са прекъснали робската връзка с българският работодател ( 94 % от българските работодатели са неприкрити представители на бившите Д.С. както и наследници на БКП величия) Наскоро алкохолизиран професор от Софийския университет, който явно е демонстрирал левите си убеждения, пъдеше младите студенти несъгласни с него , да напускат страната. 
След като тройната коалиция бе на власт рязко спадна дела на чужди инвестиции в Българската икономика (вно никой не иска да поддържа не продуктивна и паразитираща маса).От близо 9 милярда той стана около1,7 милярда, като 1,5 от тях са пари на български емигранти. Въпреки това тези хора които са поели несигурния път към успеха, по вина на Български управляващи от леви правителства, нямат правото да управляват и контрлират бъдещето на страната която издържат. Все още не е стартирало електронното гласуване от което най-много са показали че се боят, левите и религиозните партий като БСП и ДПС. Интересен въпрос е до кога българските емигранти ще продължават да спонсорират България. около 70 % от парите движещи се към България от емигранти са предназначени за техни родинини които ги вкарват в икономиката на страната. Една част от тях са възрастни еа друга от по млади хора който все пшочесто вземат решението да се насочат по пъта на успелите си роднини. Старите умират, младите бягат и причините да се пращат пари в България намаляват. Ако продължава така до 7 години в България положението ще е около два пъти по зле отколкото е сега. Ще го позволим ли ?