вторник, 22 септември 2015 г.

Колко са вредни ислямските уж бежанци за България и Европа.

В поседните месеци отново ставаме свидетели на нови сблъсъци в близкия изток. Силите на подкрепяния от Русия диктатор Асад, търпяха поражение след поражение. Кюрдските бойци, толкова много мразени от Турция, оказваха изненадващо качествена съпротива и продължават да го правят, въпреки че Турция не е много доволна от успешните им акции, както и от изказаните мнения на западни политици и анализатори, че трябва да им се помогне с оръжие. Усложнената ситуация там произведе желание у много хора, да се възползват от ситуацията и да се пишат бежанци, което би им позволило да получат статут и блага във  винаги силната икономически и съответно благоденстваща Европа.
Вълните от "бежанци" се опитаха да залеят границите на доста страни, включително и България. изненадващо се оказва че повечето от тези хора са млади мъже, убедени последователи на пророка Мохамед, в боеспособна възраст, точно както извършилите нападението над екипа на един френски вестник, в съвсем близкото минало.
За България издръжката на един бежанец излиза малко над 1100 лева по данни на МВР.  Факт е че 99 % от българите не разполагат с толкова пари на човек от домакинство. Другия факт е че бежанците явно не се свенят да започнат да произвеждат престъпност, което още увеличава разходите по тях, като добавя и меко казано неудобства, които причиняват на приютилите ги.
Ако се погледне и поведението на религиозните им водачи в ислямските държави, които ги подстрекават открито да се заселват в Европа, няма как да не се стигне до извода че това е по скоро инвазия отколкото бежанска вълна.
Особено интересен е и факта че богатите арабски страни НЕ ПРИЕМАТ СИРИЙСКИ БЕЖАНЦИ...
Със задълбочаване на имигрантската криза в Европа все повече хуманитарни организации обвиняват богатите арабски държави, че не правят достатъчно, за да помогнат."Споделянето на бреме (като проблема с бежанците от войната в Сирия) е нещо, което не се разбира в Персийския залив. Подходът на саудитците, катарците и жителите на Обединените арабски емирства е да разписват чекове и да оставят другите да се оправят. Но сега всички казват, че това не е честно", казва пред "Ню Йорк таймс" Сара Лий Уилсън, изпълнителен директор на "Хюмън райтс уоч" за Близкия изток и Северна Африка.
Ако сега бъдат допуснати свободно да влизат в страните от Е.С. то скоро с пълно право може да се очаква многомилионна инвазия, която няма как да не се отрази на живота на всички, четно работещи и произвеждащи европейци.
Поведението на лидерите на САЩ до момента е доста двузначно. От една страна, открито заклеймяват ИДИЛ от друга като че ли не правят особено големи усилия за премахването и. Не е тайна че военната мощ на САЩ би позволила ликвидирането на основното ядро на Ислямска държава за не повече от месец. Русия също твърди че би могла да се справи в кратки срокове. И двете страни обаче, пречат умишлено и доста явно на реaлизирането на военна акция, която да омиротвори района, поне временно.
Междувременно инвазиата продължава. Така наречените бежанци открито отказват да се съобразяват със законите на страните който ги пускат във вътрешността си. Спорят и се държат агресивно дори със силите реда, както вече много медии показаха. Основната маса заявява желани да стигне до Германия или поне до Франция и Италия. За цял свят е ясно че Германия е основния мотор който дърпа цяла Европа напред. Наскоро дори Обединените арабски емирства предложиха на Германия да ...построят джамии там. Почти веднага след това Германия затвори границите си. 
Явно сме свидетели на един от многото опити на исляма да се нанесе в Европа. Стигнали до извода че нямат интелекта и възможностите да изградят в своите страни нормално битие, без помощта на развития запад, пропоядващите тази религия отново се опитват да използват страданието на собствените си народи за да осъществят безумния си план за навлизане в Европа. 
До момента много мюсюлмани са се преселили в европейските страни. Оказва се че не са против да ползват облагите на западния свят, но нямат желание да има принос за това. Живеят в изолиран общества, не се интегрират. Показателен факт е че втори и трети поколения ислямски преселници, извършват атентати с небивала жестокост. В същото време християните, както и всички останали, неислямисти са подложени на унищожение от ИДИЛ и най-малкото на изолация и прогонване от другите ислямски общества. 
Като цяло навсякъде където исляма навлиза се започват войни. В този дух е по скоро оправдано да се инвестират средства в силите за сигурност на България, отколкото в отглеждането на настоящи и бъдещи терористи.

Няма коментари: