неделя, 17 май 2015 г.

Удължаването на половия член ще спаси света!

Човечеството е преодоляло много катастрофи. Повечето от тях са причинени от негови представители.

Китайският диктатор Мао Цзедун е най-големият масов убиец на XX век, . Списъкът на тираните, отговорни за смъртта на над 130 млн. души, се основава на данни от Организацията за помощ на жертвите на политическата диктатура в Европа. Политикът, военачалникът и държавникът Мао, смятан за най-важната личност в модерната китайска история, е виновен за смъртта на 50 млн. китайци по време на изкуствено предизвикания глад през 50-те години, както и мъченията и преследванията от 1966 г. до 1969 г. по време на Културната революция.В Китай той е смятан за най-голям национален герой, докато светът - особено антикомунистическата общественост, го приема като един от най-големите престъпници на миналия век.

На второ място е Сталин. Съветският диктатор носи отговорност за смъртта на 40 млн. души. Като се вземе предвид, че "убийството на един човек е трагедия, а убийството на много хора е статистика", той вероятно е починал с чиста съвест. 

Едва трето място заема Хитлер, обвиняван за смъртта на 20 млн. души, вкл. геноцида на около 6 млн. евреи.Китайският диктатор Чан Кайши е на четвърто място и е посочен като виновен за смъртта на 10 млн. души. Иронията е, че на Запад той е бил честван като един от лидерите на демократичната коалиция, прогонена от Мао на остров Тайван.Следващ в списъка е Ленин с 4 млн. души на съвестта му. На десетото последно място в класацията маршал Йосип Броз Тито, който е погубил живота на 1 млн. души.

Какво свързва всички тези хора? Кое е нещото което ги кара да направят всички за да се запишат по този начин в историята?  Всички до един са били сравнително ниски на ръст и всички до един са имали полож член с дължина не повече от 10 сантиметра !!! Да така е, за всеки един историята е намерила доказателства за тажки сексуални комплекси, които са се базирали на смешните размаери на мъжествеността им...

Интересно е какво ще сътвори Владимир Путин който също се слави с пренебрежими размери... 

Науката търси и намира начини да се справи с този, оказва се толкова сериозен проблем. Да и пожелаем успех!

1 коментар:

Анонимен каза...

Смехотворна статия. Да обясниш огромни глави от световната история свързани с масови идеологии и бюрократични режими контролиращи милиони с анатомичните особености на политическите лидери е интерпретация достойна за второкласник. Дори и да има някаква корелация между комплекс за малоценност и вероятност да бъдеш диктатор, един човек не прави диктатура. Винаги има структурни, социетални принципи, които предпоставят определено историческо развитие. Разбирам, че се търси сензация, но това е просто смешно и най-малкото едностранчиво. Корелация не означава причинно-следствена връзка.