понеделник, 9 юни 2014 г.

Бърз поглед в бъдещето...... ( втора част )

Преглед на печата 09.05. 2028 г.

Днес Св. Св. Сергей Станишев обяви утрешния ден за ден на траур, в знак на почит към геройски загиналите, знайни и незнайни интернет тролове, след като елитна част от специалните подразделения на "Анонимните" , проникна в тролския форум "БСП Форевър......" и закри акаунтите на няколко основни борци в кибервойната. Като по забележителни се посочени: Sofiq_12 , BSP_Pensioner, epikur, ersha, Maq_Obshtata и др. Същите другари са взели дейно участие в кибервойните през предишните години, като успешно са убедили работещите българи че въпреки че не се вижда, в същност няма друга алтернатива освен предлаганата от БСП, а именно: "Бавна и мъчителна смърт в работа за изплащането на пенсиите на щастливите пенсионери, както и гледането на горките безработни роми". 

Мъката на електората на БСП бе допълнително подсилена от нечовешката гавра която врага си направи, публикувайки серия от секретни снимки на Светите управляващи, някой от които показват господата в интимна обстановка както например тази по долу:

 След тежката битка в интернет, оцелелите тролове-герои са се оттеглили зад яките защитни цени на Фейсбук канала "Импийчмънт и съд за Плевнелиев", където имат време да се прегрупират и да изберат свои нови опорни точки. След като БСП електората разбра за разбиването и закриването на акаунтите на своите кумири, многобройно множество от бъдни пенсионери и безработни роми се стече към Бузлуджа със сълзи на очи. Лично пожизненият президент на Русия- Путин поднесе своите съболезнования на разплаканите комунистоиди ( животински вид с развити умения да преживява без да прави нищо, на гърба на останалите ) и обеща че ще помогне с каквото е нужно ( бомби, патрони, химически оръжия и др.) за ефективното противопоставяне на анонимните демократи.

Няма коментари: