неделя, 21 август 2016 г.

Речник да деградиралия путинофил

Атлантик
Обобщаващ епитет за всеки, който иска България да се развива по примера на развитите западни страни и обобрява НАТО и ЕС. НАТО е "Аталнтическият" пакт от който кукловодите на Петата колона изпитват ужас и всячески се опитват да дискредитират.

Без АЕЦ белене нема да имате ток
Безпомощно защитаване и преувеличаване важността на проекта АЕЦ Белене, който се използва предимно за източване на държавни средства.

Без ЮП ще умрете от студ
Безпомощно защитаване и преувеличаване важността на проекта Южен Поток, който се използва предимно за източване на държавни средства.

Бисмарк е казал не се закачайте с мечката
Любим тролски цитат. Рубладжиите обожават да пренасят неактуални неща с настоящето и да разпалват стари вражди, които в Европа отдавна са минало. За за "мечката" Русия отдавна не важат.

БРИКС изхвърля долара
"Слабият" долар - любима фантазия на рубладжията.

Всеки който не иска да е част от руската империя е фашист
Виж. "фашист", "укрофашист" и "ционофашист".

Всеки който не харесва Путин е евреин
Генерализиране за хората които не харесват диктатурата на Путин.

Гейропа
Синоним на "педеропа". Рубладжийско нарицателно за всеки западняк и гражданин на ЕС. Използвано от троловете определение за толерантността на европейците към различните. Толерантността и свободата, като цяло, са противни за всеки рубладжия неща. Путинофилите вярват в мита, че сред тях няма гейове, а всички хомосексуалисти обитават цивилизованата част на света - тоест Западна Европа. На изток са останали само коравите, кривославни мъжаги.

Евреи
Рубладжиите не са фашисти, според тях, но след американците и европейците най-много обичат да мразят евреите. Фолклорът им от конспиративни теории, в които винаги са замесени евреи е забележителен.

Евро-атлантически сатани
Събирателно определение за развитите западни държави и лидерите им.

Еврогейски съюз
Основното прозвище, което рубладжиите използват за Европейския съюз. Обожават да "просвещават" "заспалите хора" за това колко "лош" е този съюз и колко прекрасна алтернатива има (Евразийския съюз на Русия). Основната "вина" на този съюз е че толерира гейовете, които са в основата на всеки вселенски заговор и причина за нещастията и бедността на средностатистическия рубладжия-носталгик по соц-а. Синоним на гейропа.

Европа фалира
Следващата по любимост фантазия на рубладжията след "САЩ фалира".

Европедераст
В рубаджийския фолклор това е класовия и идеологически враг на всеки евразийски русофил-"патриот". Използва се като обща обида за всеки гражданин на ЕС, който е скептичен диктатурата от източен тип и споделя европейските демократични ценности, които според рубладжиите са еквивалент на "педерастията". А тя от своя страна тя е причината за всички злини по света и най-вече за лошите неща, които се случват в живота на всеки клет рубладжия.

Ердоган ще ви спре газ
Виж. "Без ЮП ще умрете от студ"

Изконна руска земя
Навсякъде където някога е стъпвал руски, окупаторски ботуш. През 2014 това бе Крим, преди това Южна Осетия, Абхазия и много други. Израз, който е показателен за тежкия империалситически комплекс от който страдат ченгетата в Кремъл.

Империалисти
Рубладжиите обичат да приписват имперски амбиции на всеки, който се противи и критикува империалистическата политика на Русия и в частност Капутин. Този термин е един вид опит за пренасяне на собствените недостатъци на Русия върху другите.

Кемтреилс (Chemtrails)
Популярна конспиративна теория, разпространена не само сред рубалджиите. Според нея, зли заговорници (за предпочитане юдео-масони и американци) пръскат постоянно небето с тонове химикали, съхранявани в пътническите самолети. Те вярват, че това се прави ежедневно и навсякъде, но е така добре законспирирано, че десетки хиляди работници по летищата успяват да го пазят в пълна тайна. Горките неграмотни люде, не знаят, че това всъщност са кондензни следи от водни пари и самолетно гориво.

Китай е зад Русия
Утеха и надежда за възможността Руслямска държава да бъде изолирана от всички. Молят се поне Китай да не ги загърби. Китайците, от своя страна, следват своя линия за извличане на ползи и от руснаците и от Запада и във всеки един момент биха загърбили Русия, ако тя нямаше евтин петрол и газ. Този израз е илюзорно схващане за някакво братство между двете държави, което просто не съществува.

Колонизатор
Всяка неруска компания, която развива стопанска дейност на територията на България и не е зависима (колонизирана) от Русия.

Кончита Вурст
Хващат се за нещо лошо или шокиращо, което съществува на Запад и твърдят, че там само това се случва. Хващат се като рубладжия за вурст. Тролите на Кремъл обожават да обсъждат гейове и транссексуални и им обръщат внимание от когото и да било друг.

Кравар
От "каубой" (cowboy). Нарицателно за американец.

Либераст
Синоним на европедераст, но се използва като по-общо (глобално) понятие и не се ограничава и отъждествява само по географски признак с гражданите на Европейския съюз.

Лижат асфалта пред американското посолство
Всеки който критикува Путинова Русия за рубладжиите е подлога на САЩ.

Маккейни
От Джон Маккейн. Политик от партията на Републиканците в САЩ. Поредният, за когото подозират някакво вмешателство и конспирация.

Много ви е яд че ще има турски поток вместо южен поток
Безпомощно защитаване и преувеличаване важността на проекта Южен Поток, който се използва предимно за източване на държавни средства. Лобистките среди на Русия усилено набиват в главите на рубладжиите мантрите за ЮП.

НПО-та
За троловете на Руслямска държава, всяка неправителствена организация (освен русофилските) развива някаква злокобна и подривна дейност, целяща да унищожи България.

Планът "Ран-Ът"
Самият план е стратегия за преминаване на България към пазарна икономика. Тролите на Петата колона обаче съзират вселенски заговор на двамата икономисти (вероятно извънземни), целящ да унищожи България. Смяната на псевдо социализъм с капитализъм ужасява соц добитъка.

Плевню
Обидно обръщение към президента, особено когато критикува намесата на Русия във вътрешните ни работи.

Православен джихад
Форма на руското кривославие, където се злоупотребява с религията и се използва за пропаганда. Те се мислят за православни, но пропагандират насилие и се борят с въображаемия враг, който "ги подтиска". Насилието е основен принцип на кривославния фанатизъм на руснаците и русофилите.

Псакита
От Дженифър Псаки - бивш говорител на Обама и настоящ говорител на държавния департамент на САЩ. Една от конспиративните теории на рубладжиите, за които са нужни много психотропни вещества, за да разберем какъв смисъл носят. Предполага се, че те виждат някаква демонична заплаха у тази персона.

Психодясното настъпва
Тук трудно можем да проследим занижените мисловни процеси на мозъците измислили това, но това със сигурност е епитет към всеки привърженик на десните и проевропейски партии у нас.

Путин ще ви спаси от всичко
Универсалният култ към личността на диктатора, типичен за Русия и други изостанали държави.

Реаниматорски блок
Обидно обръщение към "Реформаторския блок" - друг голям трън в очите на руските интереси у нас.

Русия е подарила Крим на Украйна
Оправдание за анексирането на Крим през март 2014.

Русия има валутен резерв
Има резерв, но няма икономика. Този резерв е за олигарсите. Рубладжиите не знаят обаче.

Русия има златен резерв
В условията на икономическа нестабилност, руската пропаганда търси опорни точки за замазване на очите. С хваленето на златния резерв (който действително не е малък) те промиват мозъка на обикновения руснак. Има резерв, но той си е за олигарсите, а икономиката им друго освен петрол и газ не произвежда.

САЩ има само дългове
Този мит е сред най-популярните анти-западни митове. Апотеоз на неразбирането на това как работи икономиката в нормалния свят. Русия няма толкова дългове, но няма и развита икономика, която би плащала големи дългове. Олигархия и контрол на държавата върху всичко не значи икономика.

САЩ създаде Ал Кайда
Същото значение, като "САЩ създаде Ислямска Държава".

САЩ създаде Ислямска Държава
Поредното нещо за което трябва да обвинят враговете си в своята пропагандна война. Излишно е да се търси логика и доказателства в подобни руслямистки конспиративни теории.

Седераст
Във батакаджийският (разбирай този на ПП "Атака") фолклор това е полудемонично същество -член или симпатизант на СДС и настоящите наследници на някогашното СДС (СДС, ДСБ, Реформаторски блок). Като бивш "седераст" Долен Сидеров има преки впечатления от бита на тези антикомунистически индивиди и ги громи по всички фронтове.

Слабият долар
Несъстоятелно и неподкрепено от икономическите показатели твърдение. Рубладжиите нямат никакво понятие от икономика и обичат да повтарят тази мантра, за да печелят привърженици на "силната руска икономика".

Соросоид
Особен вид дразнител за рубладжиите, който проявява активна гражданска позиция и участва в мероприятия, подкопаващи устоите комунизЪма и социализЪма в България. Всеки правоверен рубладжия дълбоко вярва, че Джордж Сорос плаща ежедневно милиони долари на хиляди активисти по света, чиято единствена цел е да тормозят режима в KLETA MAJKA България и KLETA MAJKA Русия.

Талмудически кръг
Широк, конспиративен съюз на заговорници, които целят унищожаването на KELTA MAJKA България. Конспиративно сдружение на европедерасти, евроаталнтици, седерасти, либерасти, соросоиди, колонизатори и др.

Тигъра и мечката
Китай и Русия. Утеха и надежда за възможността Руслямска държава да бъде изолирана от всички. Молят се поне Китай да не ги загърби. Китайците, от своя страна, следват своя линия за извличане на ползи и от руснаците и от Запада и във всеки един момент биха загърбили Русия, ако тя нямаше евтин петрол и газ. Този израз е илюзорно схващане за някакво братство между двете държави, което просто не съществува.

Укрофашист
Украински вариант на "фашист". Правителството на Украйна. Само в рамките на няколко месеца украинците, които отхвърлиха руското робство, от "братя" станаха "фашисти".

Фашист
Рубладжиите не подозират, че фашисти са съществували само в Италия до към 1944 г. Техните кукловоди, по погрешка или не, поставят равенство между нацизъм с който са се борили през ВСВ и фашизъм. Всяка власт която опонира и не се подчинява на властта в Руслямска Държава за тях (комунисто-рашистите) е фашистка.

ХААРП (HAARP)
Оръжие за масово поразяване - плод на фантастична, конспиративна теория. Според червените тролове САЩ могат да контролират климата и с това оръжие и да нанасят удари чрез бурии, земетресения и други явления по враговете си. Винаги, когато има природно бедствие, рубладжиите казват: "Тия американци пак ни пуснаха ХААРП-а.

Хунта
Всяка власт, която не се подчинява на руския диктат. След като свалиха от власт диктатора Янукович, властта в Киев автоматично стана "хунта" за руснаците и рубладжиите. За една нощ от "славянски братя", украинците станаха "укрофашисти" за руските зомбита.

Ционофашист
Събирателно определение за всички различни от руснаците. Бавноразвиващите се членове на Петата колона не разбират, че ционисти и фашисти са оксиморони.

...е да ама американците...
Основна отличителна черта на всеки проруски трол, когато се опитва да спори. Основен контрапункт без значение за какво става въпрос. Когато биват оборвани с факти за твърденията си, за Русия, те винаги се опитват да намерят изход с този израз. Виждат сламката в окото на другия, но не виждат гредата във своето. 

Няма коментари: