неделя, 21 август 2016 г.

Ако България излезе от ЕС и НАТО

Напоследък определени обществени прослойки в България демонстрират желание страната да прекрати членството си в ЕС и НАТО, без да могат да гарантират какво би последвало за нас от това. Ето ви по долу най вероятния сценарии. 
Излизането от НАТО ще направи България незащитена територия. Турция вече нама да има пречка да изяви претенции за завоюване на територии от родината ни. Ердоган ще се възползва от ситуацията за да измести фокуса от себе си, като организира една военна акция на "освобождение" и по този начин окупира колкото може повече теритотии. Русия е последователите на Путин в България са реалния двигател на това, за това се очаква второ, отново наречено "освободително" настъпление от руска страна. Така реално границите на страната ни ще се оформят както преди съединението срещу което още тогава и Русия и Турция са били против. 
Естествено още преди това работещите българи ще направят всичко възможно да изведат децата си на запад. Това ще личи страната от още над милион и половина жители от най-продуктивната и част.  Решението им ще е обосновано достатъчно добре на принципа "След като го искате това, берете си го сами". Принцип който не се спазва от путинофилите, който знаейки колко е зле в страната на Путин, не емигрират нататък, а удобно си седят в сега сигурните кресла и основно се занимават с подривна за страната и икономиката и дейност. 
Всъщност реално за икономика няма да може да става и дума. Кръвта на малко от останалите в родината си ще се лее по улиците след опустошителните войни предизвикани от Турция и Русия. 
Реално предвид събитията до сега България не може да очаква от "големия руски брат" нищо повече от окупация на една част от територията и и избиване на поне още 10 процента от населението и (останалата качествена такава, чиито представители кой знае защо не са емигрирали. Доказателство за това е състоянието на Армения, Украйна и др. 
Реално края на България може да бъде предизвикан доста скоро, ако путинофилската част от населението на страната успее да реализира пъкления си план. 
За щастие все още тази прослойка е много малка, а и с времето като че ли се стопява. Всички виждат че и Турция и Русия са страни които едва се оправят с последствията от политиката си на собствена територия, което е гаранция за опити за прехвърляна на вниманието към външен противник. НАТО е многократно по силен алианс от всеки който може да бъде създаден от Русия, така че за сега страната ни е в безопасност.

Няма коментари: