Начин да печелите от дома.

    В България за всички работещ е трудно. Работодателите освен че не искат да плащат нормално, не искат и да осигуряват нормално. За сметка на това изискванията им са огромни. Явно е че Бизнеса в България е нещо много много странно. За Българския работодател оптимизация означава намаляване на работещите и увеличаване на натоварването върху тях. НЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО ТЪРПИМ !!!
По-надолу в текущата статия ще ви предоставя информацията, която ви е нужна, за да започнете да печелите от дома, без да се налага да се съобразявате с работодатели и срокове. Единствените неща които са ви нужни на първо време са работещ компютър и Интернет. Сферата на дейност е рекламата, като вие влизате в ролята на целева група за рекламиране. Сайтовете изброени по-долу са посредници между рекламодателя и представителите на целевата му група. Ракламодателят плаща на тези посредници да осигуряват посещения към сайта му, а посредника плаща на вас за да го посетите. За рекламодателя е важно посещенията да са от колкото може повече и различни хора. Осигуряването на такива хора е вече работа на посредника. От своя страна ние влизаме в ролята на представители на целевата група, за което посредника ни плаща. Всеки от сайтовете, изброени по-долу е разработил собствена система за управление на работата и приходите. Често системите си приличат доста, което улеснява доста работата. Общите неща са че всички предлагат възможнстта да се печели от реферални схеми, което увеличава вашите приходи и техните уникални посещения. Набирането на истински добри реферали обаче е трудна работа, за това някой от сайтовете предлагат опцията за "наемане" на такива от самия сайт. Най-често срещаната сума за наемане е 20 цента за срок от един месец.
Наетите реферали са хора които са се регистрирали свободно, без да ползват реферални линкове на други хора, което е глупаво защото така или иначе стават реферали на някого, като разликата е че най много печели сайта. Ставайте си реферали един на друг. Само губите бъдещи приходи когато позволявате на сайта да ви отдава шпод наем. Така или иначе приходите ви не се влияят от това дали вие сте реферали на някого.
Най печелившата стратегия към момента :
Регистрирайте се в всички сайтове по долу. После след месец два кликане, давате рефералните ли линкове на свои роднини и приятели, като предварително правите уговорката да делите всички приходи. Така освен че ще правят пари докато кликат, вашите реферали ще правят пари и във вашата сметка. Този подход е най-добър и дава резултати за всички. След като съберете над 5 долара направете първите наемания на реферали. Сайтовете които го предлагат ще обознача по долу. На всеки две седмиици наемате нови реферали. Имайте предвид че колкото повече реферали имате толкова по големи ще са приходите ви. Една проста сметка: Ако един реферал има средно по два клика на ден, (1 цент ако не сте ъпгрейднали акаунта си ) Той изплаща наема си за 20 дни, останалите 10 са печалба. Нормално е един реферал да има по 4 клика на ден. Съответно ако постигнете броя на наетите ви реферали да е около 1000-1500 можете сами да направите предвиждане за мащаба на приходите си. Не след дълго ще можете да се почувствате малко по независими от алчните български работодатели, а малко по-късно ще имате възможността да ги зарежете нацяло.

Има много сайтове предлагащи това. Изброените по долу са 100 % сигурни. Зад тях стоят реални фирми. Занимавам  се с тях от вече повече от 3 години и мога да гарантирам че са максимално сигурни. Плащат винаги, навреме и безотказно, за разлика от една голяма част от българските работодатели например !


Това по долу  е наистина уникална машина за правене на пари. За регистрация кликнете на банера :


  След като се регистрирате, проучете внимателно сайта. Той предлага повече от останалите, за ъпгрейда на акаунта ви е само 17 долара. Лично аз го направих веднага.  В секцията "Viev Ads"  за рекламите за деня. Потвърждението става като след като синия плъзгач се запълни избирате картинката с котка :) Целта на това е да се предотврати използването на ботове. Колкото повече реферали си намерите толкова повече печелите. Има и ред допълнителни задачи които мога да ви донесат пари и без реферали. За целта разгледайте "Tasks". В секцията "ClixCrid" е разположена една томбола, която носи допълнителни приходи. Рефералните нива са седем. Като обикновен потребител вземате пари от две от тях,  тоест и от рефералите на вашите реферали, като ). Премиум потребител жънете приходи и от седемте.  Заявените плащания се правят всяка сряда. Най много реферали се събират от Азия при добро рекламиране. Това е най -добрият сайт, за мен. И понеже един поглед струва хиляди думи, ви показвам панела на профила ви, след като вече сте регистрирани. 

___________________________________________
  

   Изключителен сайт. Най-стария от всички и всъщност нещо като основоположник на този тип работа. Наина на работа с него е много подобен на този с Probux. След регистрация през банера по-горе можете да разгледате рекламите отново в секцията Wiew Ads. След всяка изгледана реклама получавате по три шанса за лотария изписани като Add Prise. От тази томбола в същност се печели най-много. Ако се повишите профила си до Golden Ще получите най-високия приход от всички сайтове описани тук. Плаща веднага след като има  заявено плащане. И понеже един поглед струва хиляди думи, ви показвам панела на профила ви, след като вече сте регистрирани. ___________________________________________
  
   Ако решите да се занимавате, може да срещнете термини, които да са ви непознати. По долу ще се опитам да обясня накратко значениeто на някои от тях:
IP (Ай Пи) Internet protocolНай-общо набор на правила (протокол) по които компютрите в мрежата общуват по между си. Характеризира отделното мрежово устройство с номер.  (Пример вашето IP може да бъде 192.168.0.1) Този номер се ползва от сайтовете заедно с т нар. MAC Adress за индентифициране на определен компютър. PTC сайтовете също го използват. Когато пише че може да се злиза от един компютър са има предвид едно
IP -което може да бъде на рутера на определена домашна мрежа от няколко машини.
MAC Adress- Номер с който се индентифицира в мрежа дадено мрежото устройство, например LAN картата с която се свързвате. В зависимост от настройките на рутера той може да ползва обствения си MAC adress за индентифициране в мрежата.
Реферал-  По смисъла на PTC сайтовете това е човек които се е записал в сайта благодарение на вас, и съответно ви носи приходи с работата си. В повечето от сайтовете се предлага наемането на реферали, като цената е 20 цента за месец. Печалбата от тях в повечето случай е 100 % , като ако са постоянно активни то тя скача няколко пъти.
AVG Ще срещнете този акроним във всички сайтове. Означава средната стойност на броя кликове за ден. За наетите реферали ако е 1 -1, 3 то реферала успява да изплати инвестицията си. Ако се задържи под тези стойности повече от седмица е добре да се смени. Ако реферала е неактивен 14 дни сайтовете го сменят автоматично. 

Няма коментари: