петък, 26 май 2017 г.

Русия пропада

Държавният глава на Русия В. Путин заяви, че 24 май е празничен ден в Русия, заради Деня на славянската писменост, която „дойде у нас от македонската земя“. Посланието на нежелания от народа си руски лидер е е ясно. България страда от руското влияние в последните 70 години. Членството в ЕС дава възможност на страната ни да се измъкне от злокобната и унищожителна сянка на Кремъл. 
Изказването на руския президент с клатещи се вече крака, се определя като отчаян ход да подпали разделение и конфликти, от които да се възползва. Икономическата обстановка в Русия е толкова лоша, колкото не е дори в Македония. Въпреки огромните природни ресурси, РФ пропада в капана на икономическата некадърност, което я съсипва бавно, но сигурно. Алкохолизмът сред руското население расте, продължителността на живота спада. Процентът на наркозависимите руснаци е толкова висок, че е надминат единствено от някои малки африкански страни.Всекидневно затварят заводи. Всеки ден безработицата в Русия расте, а правителството и инфантилно следва политиката на противопоставяне на целия нормален свят. Липсва каквато и да е алтернатива за бизнес и икономика. Всички финансови операции на бизнесмените в Русия се свеждат до продаване на горива и суровини за тях. След като петролът загуби от стойността си още 5 долара за барел, това нанесе нови щети на инфантилната руска икономика.
Вътрешните проблеми на РФ, карат водачите и да се стремят да насочват вниманието навън, като влияят негативо на други държави. Македония  изкуствено създадена държава, като за раждането и са отговорни най-вече СССР и българските им наместници. Особено голям принос има българският комунистически лидер Георги Димитров. Държавата е създадена в услуга на сръбските интереси и с помощта на българските комунистически национални предатели. В миналото, същият Владимир Путин не еднократно посочва заслугите на България  писмеността на която пишат над 300 милиона души в света. Изказването му на 24 май се смята за отчаян опит да се използва историята и да се предизвика военен конфликт в Македония, която всеки ден губи стабилността си под натиска на албанците. 
Тежките икономически санкции, който са наложени на Москва заради престъпното и поведение спрямо страни, като Украйна, съвпадат със зачестилите опити за терористични атентати към налагащите ги страни, от страна на ИД. Това е едно от доказателствата че ИД е организация, поддържана и въоръжавана от Русия.  

Няма коментари: