неделя, 8 януари 2017 г.

Русофилията като болест

Вече стана известно в цял свят че български русофили не подлежат на лечение. На фона на световни кризи и войни, намаляващите като брой русофили в България, стават все по-озлобени и отчаяни. Интернет пращи от сайтове, пръскащи откровенни лъжи и интриги, с цел да крепят прогнилия ореол на Русия, като защитник на мира и православието. Българският русофил не знае, че точно Русия е истинският виновник за войната в Сирия, но постоянно се опитва да извади тази криза като следствие от действията на западните държави. Българският русофил подкрепя използването на всякакво смъртоносно оръжие, щом е за целите на Русия и Путин, независимо че всяка година милиони хора, между които и деца, умират от него. Българският русофил никога не е чел произведение на руски класик, но гърми с всички сили колко велик е Путин. Голяма част от русофилите в България са бивши номенкларучици, който са изгубили голяма част от властта си, а някои от тях са дори низвергнати. Те мечтаят за дена когато ще са отново на върха на хранителната верига и ще могат да мачкат и експлоатират народа си до смърт.
Никой от тях няма представа колко е зле руската икономика и колко много тя зависи от западната милостиня. Някои от тях са съумели в края на срамния за България социализъм да се облагодетелстват с държавни средства, което им е позволило да овладеят по голямата част от сегашната българска икономика и част от бизнеса. Това неимоверно спъва страната, по пътя и към по-добро европейско бъдеще. Същите хора се опитват да създадат свой последователи, които да им помогнат във въздигането на обществен строй, който да обслужва техните лични материални интереси. Всеизвестен факт е, че всички социалистически лидери в момента, са подвластни на американското порно, ползват западна техника и блага, зависими са от наркотици, и са покварени до степен която не е позната на никой друг. Българкият русофил слави Русия повече отколкото България, Путин е на първо място, а всеки български лидер който го укори в някой от многобройните му грехове е оплют от тях. Русофилите в България, са по природа много ниско интелигентни. Те не знаят дори важни исторически факти, като този че не Русия е инициатор на освобождението на България, а тогавашната западна Европа, като руския цар просто се включва в освободителната коалиция, за да извлече дивиденти. Дори не знаят че Русия се е противопоставила на съединението на България и е възпрепятствалаобединението и с Македония. Няма как да знаят че Русия спъва постоянно икономическото развитие на България и други страни. Като цяло русофилите в България, дори не са на ясно колко е вредна Русия за православните в цял свят, което е причина да отстъплението му в редица страни. Те не могат да признаят че русия в момента не произвежда абсолютно нищо полезно и не можа да съществува във вида си, ако не паразитира на страни като България, Средно статистическия руснак е по-глупав и по-беден от средно статистическия българин. Българската интелигенция трябва да се изправи срещу руската заплаха с всички сили, Въпреки че през комунизма в България, тя е била мачкана и избивана, все още я има, силна е и ще става все по-силна

1 коментар:

Unknown каза...

Русофилията предизвиква освен смърт по целия свят, и икономически трусове. Вредана е за всеки който има малко от малко мозък.