понеделник, 16 ноември 2015 г.

Междузвездни войни 7

Появи се подредната част от класиката "Междузвездни войни". Само от седмата част се очакват приходи от над 2,2 милиарда. .В „Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“ участват Харисън Форд, Марк  В „Междузвездни войни: Епизод VІІ – Силата се пробужда“ участват Харисън Форд, МаркХамил, Кари Фишър, Адам Драйвър, Дейзи Ридли, ДжонБойега, Оскар Айзък, ЛупитаНионго, АндиСъркис, ДомналГлийсън, АнтъниДаниелс, ПитърМейхю и Макс фон Сюдов. Катлийн Кенеди, ДжейДжейЕйбрамс и БрайънБърк са изпълнителни продуценти.
Сценарият е дело на ДжейДжейЕйбрамс, ЛорънсКаздан и МайкълАрнд.Всеки детайл от филма предизвиква интереса на феновете, който в повечето случай добива и финансово изражение. Например новият меч във филма "Кило Рен" предизвикв може би най голем интерес. Това е един от най-спорните елементи от "Междузвездни войни 7" и сега изглежда, имаме нещо като официално обяснение за меч КилoРен.
На изложба в Дисниленд "StarWarsLaunchBay", реплика на меч КилоРен ни дава малко повече информация за новото острие. "Необичайно меч Кило Рен е древен дизайн", гласи плаката (чрез Collider). "Въпреки, че тази, която той носи е наскоро построен. Остриета crossguard или quillions, са грубо копие на калисическото първо острие." Представата, че crossguard меч е "древен дизайн" определено е нещо, за което не е говорено преди. В крайна сметка, много фенове смятат, че този пищен дизайн е резултат от пускането им заедно с тъмната страна на потребителите, който наистина не са разбрали как наистина работи енергийното острие. Но може би това е все още е така ... Това е ясно от посланието многобройните клипове, които виждаме от "Междузвездни войни, силата се събужда".
Всички те говорят че този меч острие е натоварен с много повече смисъл във филма. Суровината енергия "флюс" идваща от дръжката изглежда доста нестабилна. Посланието е че то може да е така, защото тя е построена без помощта на майстор сит. Друго послание залегнало във филма е че меча е правен от "намерени части", позволява да се ползва и брутално и повече силово. Липсва му обаче финеса на изработено от майстор сит или джедай оръжие. Въпреки това е постигнат ефекта които е бил поставен за цел. Меча изглежда може би най емблематично от всички до сега. Заложено е да е от "древен произход" което няма как да не накара зрителите със затаен дъх да чакат сцените с него . Остава да се види играта на рицарите Рен във филма. И така "Междузвездни войни, силата се събужда" се отправя към кината на 17 Дек 2015 год.

Няма коментари: