четвъртък, 26 декември 2013 г.

Докато старите защитават БСП, младите напускат страната, циганите идат


Циганите идат...

Калин Руменов

Който сее циганско семе, жъне социални помощи. Циганите се плодят, докато вие плащате данъци, bg пичове и пички. Циганите идът и правописните грешки са най-малкото, за което може да се притеснявате. След няколко цигански петилетки граматиката ще бъде толкова ненужна, че няма да я купуват и за вторични суровини. Циганите идът като вълци, плодят се като овци и в това няма никаква поезия. Циганите след 30 години ще бъдат същите като днешните. Пак ще свършват често в жените си. Пак няма да се издържат сами и да носят пари в голямото българско семейство. А в него и след 30 години ще липсва цигански план. Прекалено е да чакате половин живот, за да констатирате, че са ви го ограбили циганите. Защото през цялото време са играли заедно и са делкали с политиците. Измислете план, защото ви чака тежък физически труд.
Срещу циганите с огън, меч и кастрация. Красивата утопия на българския националсоциализъм. С кастрация можем да спрем голямото циганско оплождане, но съвсем сериозно – забравете за това. Циганите не са кучета, въпреки че циганките раждат като кучки всяка пролет. Докато вас ви е страх да свършите в жена си. Тя ще излезе в майчински, вие ще започнете втора работа. Заради кредита и ипотеката вас ви е страх да си родите деца. В природата обаче нищо не се губи. Децата се раждат, но от друго място. А вие пак трябва да работите нощна смяна. Защото циганският социализъм е особено несправедлив. Особено към тези, които се правят на капиталисти. Погледнете в портфейла и ще намерите до снимката на жена си рошаво циганче. Жена ви не спи с цигани (все още), просто са ви обърнали на приемно семейство. Вашите деца отдавна се раждат в гетата, а от вас се очаква да произвеждате данъци, за да могат те да вечерят. Циганите са в тежест и това не е осигурителната тежест. Ако утре разсърдите шефа и се наредите пред бюрото по труда – ще прецакате всъщност работещите си приятели. Помощите ще дойдат от тях, защото циганите не се преследват да плащат данъци. И това със сигурност е една от причините да са вечно щастливи. 
Циганите идът и за да ги спрем, може би трябва да ги пратим на училище. Оттам направо на работа. Надявайте се тази работа да я свърши държавата, но разчитайте на бизнеса. На българския бизнес предимно. След 30 години циганите ще бъдат същите туземци, докато българите упорито се претопяват. Оцелелите ще са прекалено стари и болни, за да инвестират в бюджета. Децата и внуците ни, колкото ги има, ще трябва да компенсират дефицита на цигански план сега и на цигански данъци и тогава. По най-идиотския и вероятен начин, като държавата им прибира още повече пари. Българите и след 30 години много по-трудно ще се вдигнат на бунт за разлика от циганите. Така един прекрасен ден потребителите тук ще свършат. На българите няма да им остават пари, на циганите пак няма да им стигат. Първите, които ще си тръгнат, са световните компании. Няма на кого да продават новите си лайна и ще се преместят на място с по-малко цигани и повече пари. Кой ще си купи сапун за мека и нежна бяла кожа - мръсните мангали може би. Дори този маркетинг ще е невъзможен въпреки чудесния таргет. Няма пари таргетът и не му пука за меки и нежни послания. Големите шамари тогава ще яде българският бизнес. Който дълго време е работил на черно с черни цигани. С тях е построил цяло едно Черноморие, което след 30 години ще изглежда като паметник на икономическата глупост. Циганите ще идът и там и ще се настанят в президентския апартамент. Ще пристигнат с каруца – затова им резервирайте и двойна стая на същия етаж за коня. Тази леко безумна национализация ще се случи по естествен път. Очаквайте циганите и във вашия хотел, въпреки че сега не им давате дори да влизат в басейна.
Циганите се хващат за косата и се издърпват от лайната като Барон Мюнхаузен. Това е другата мечта на българите, които ги мързи да измислят дългосрочен цигански план. Много трудно може да намерите и 50 мангали, които знаят – какво е барон, къде има Мюнхаузен и за колко го изкупуват на вторични суровини. Циганите не могат да вземат решения за себе си. Но могат да решават вместо вас. И затова ги използва политическата система. Тя е толкова тъпа, че не знае какво да прави с циганите, освен да ги корумпира. Ако досега имаше поне едно умно правителство, то щеше да накара циганите да работят на светло и да плащат данъци. Държавата щеше да събира по-голям излишък и да има повече за крадене. В момента политиците крадат само от българите, докато циганите живеят щастливо. Циганите идът, bg пичове и пички. Докато вие си купувате с ужас тестове за бременност. В момента са направили катун на края на града, но скоро ще се разположат във вашия хол. Освен ако не започнете спешно и вие да се плодите. Или спешно да спрете да плащате данъци. Друг план всъщност няма.

3 коментара:

Анонимен каза...

на сайта „Трансферите в Бундеслигата – лято 2015“ в blitz. bg (от 2 септември 2015 година) пише важни коментари за християнството

Анонимен каза...

Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, зложелателства, нетърпимост, секс перверзии и т.н, похотливи мисли и т.н, агресия, съвети и/или желания за нечие зло и/или изтребление и т.н, злост, вулгарни думи и т.н, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие – а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително – от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с – педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро – аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и – било психиатри и т.н) ….На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята). …

Анонимен каза...

I write from abroad
And I think need: peace on Earth and good among people